HASZNOS

INFORMÁCIÓK
A PROGRAM IDEJE
MÁJUS 1. PÉNTEK
16:00-21:00
MÁJUS 2. SZOMBAT
16:00-21:00

\\JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGE

Az előre megvásárolt vagy a helyszínen megvásárolt jegyek egy adott napra (péntekre vagy szombatra) a teljes programra szólnak. A jegy ellenében a résztvevő karszalagot és egy logózott üveg, kóstolópoharat kap, amelybe a kiválasztott sört csapolják, az erre a célra felállított sörcsapokból. Az egyes sörök kóstolása között lehetőség lesz a poharak öblítésére, kihelyezett pohármosók segítségével. 

 

\\INGYENES SÖRKÓSTOLÁS IDEJE

A mustra-karszalag felmutatása ellenében ingyenes kóstolás időtartama az adott napon 16:00-21:00 óra között. A mustra végeztével a kóstoltató pultok bezárnak, de a helyszín még 22:00-ig nyitva tart. 

 

\\KISKORÚAK

Kiskorúak részére mustrajegy nem értékesíthető! Számukra, ha mint kísérő érkeznek a helyszínre, 18-as karikával ellátott karszalag kerül átadásra, mellyel a helyszínen tartózkodhatnak, azonban alkohol tartalmú itallal nem szolgálják ki őket. 

\\OKTATÓ PROGRAM

A Sörmustrára jegyet váltók részt vehetnek a sörversenyt kísérő sörakadémián, ahol különféle előadásokat lehet meghallgatni a sörkultúrával kapcsolatban, lehetőségük van megtekinteni a sörszakmához kapcsolódó magyar cégek bemutatóit.

Megtekinthetik a Sörcikkgyűjtők Egyesületének kiállítását, ahol a magyar sör történelméből, az ahhoz kapcsolódó érdekes tárgyak gyűjteményéből kaphatnak ízelítőt.

\\SZÓRAKOZTATÓ PROGRAM

A sörmustra idején az előadások között és után zenei programmal színesítjük a sörkóstolást. 

A programokról részletesen: #program