HASZNOS

INFORMÁCIÓK
A PROGRAM IDEJE
ÁPRILIS 9. PÉNTEK
16:00-21:00
ÁPRILIS 10. SZOMBAT
16:00-21:00

\\JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGE

Az előre megvásárolt vagy a helyszínen megvásárolt jegyek egy adott napra (péntekre vagy szombatra) a teljes programra szólnak. A jegy ellenében a résztvevő karszalagot és egy logózott üveg, kóstolópoharat kap, amelybe a kiválasztott sört csapolják, az erre a célra felállított sörcsapokból. Az egyes sörök kóstolása között lehetőség lesz a poharak öblítésére, kihelyezett pohármosók segítségével. 

 

\\INGYENES SÖRKÓSTOLÁS IDEJE

A mustra-karszalag felmutatása ellenében ingyenes kóstolás időtartama az adott napon 16:00-21:00 óra között. A mustra végeztével a kóstoltató pultok bezárnak, de a helyszín még 22:00-ig nyitva tart. 

 

\\KISKORÚAK

Kiskorúak részére mustrajegy nem értékesíthető! Számukra, ha mint kísérő érkeznek a helyszínre, 18-as karikával ellátott karszalag kerül átadásra, mellyel a helyszínen tartózkodhatnak, azonban alkohol tartalmú itallal nem szolgálják ki őket. 

\\OKTATÓ PROGRAM

A sörmustra a KSE XIV. Nemzetközi Sörversenyéhez kapcsolódó program. Így a mustrára jegyet váltók részt vehetnek a sörversenyt kísérő sörakadémián, ahol különféle előadásokat lehet meghallgatni a sörkultúrával kapcsolatban, lehetőségük van megtekinteni a sörszakmához kapcsolódó magyar cégek bemutatóit valamint a Sörcikkgyűjtők Egyesületének kiállítását, ahol a magyar sör történelméből kaphatnak ízelétőt. A mustrajegyet váltóknak ingyenes múzeumlátogatásra is van lehetőségük.

\\SZÓRAKOZTATÓ PROGRAM

A sörmustra idején az előadások között és után zenei programmal színesítjük a sörkóstolást. 

A programokról részletesen: #program

© 2019 by SÖRMUSTRA - Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete

TÁMOGATÓK
anton-paar.png
gastroquality-logo_0_0.jpg
KOKOFERM logo_JPG_ file kisebb.jpg
linde-logo.png
intercoperation-logo.png
szie.ETK.png
thermotechnika-logo.jpg
EHÖK logo.jpg
sahm.png
SCH - logo.png
biomanlogo.png
hollandimpex.jpg